JOCO Benelux b.v. - warmte op maat
De meest complete leverancier op het gebied van
vloerverwarmings- systemen en componenten,
naregelingen en toebehoren.
JOCO Benelux, sinds 2001 een begrip op het gebied van vloerverwarming.
JOCO Mill vloerverwarming - ingefreesd

Het systeem zónder opbouwhoogte

Ieder weldenkende expert zal het met ons eens zijn; ideaal begint verwarmen met isoleren. Maar er zijn situaties waarbij écht geen hoogte aanwezig of creëerbaar is; dan komt JOCO Mill van pas.

Door leidingen op te nemen in de bestaande cementdek- of betonvloer is er geen aanvullende hoogte nodig, en daarovereen zijn inmiddels redelijk veel vloerbedekkingen mogelijk.

Hoe het werkt

Met een freesmachine worden sleuven aangebracht in de bestaande zandcement dekvloer of betonvloer. Daarna worden de buizen in deze sleuven aangebracht. De sleuven worden zo gemaakt dat er een 16mm buis verwerkt kan worden, deze ligt dan aan de bovenkant gelijk aan de bovenkant van de bestaande vloer.

Het is overigens ook mogelijk om door bestaande tegels te frezen.

Het fysieke infrezen en monteren van de leidingen geschiedt onder regie van JOCO, met door ons geleverde materialen. Deze service bieden wij, net als de levering van materialen, alleen aan installateurs.

Nadat het freeswerk en montage van de buizen is voltooid kan de uiteindelijke vloerafwerking worden aangebracht. Het bedrijf wat de vloerafwerking aan gaat brengen dient waar dit gewenst/vereist is zelf zorg te dragen voor het afsmeren/aanhelen van de sleuven. Het is in verband met de projectverantwoordelijkheid wenselijk dat dit bij een en dezelfde partij wordt gelaten - de wijze waarop en waarmee hangt van zoveel zaken af dat dit niet universeel afwerkbaar is door een derde partij.

JOCO Benelux b.v.
Korenmaat 12B
9405 TJ Assen - Nederland
Tel. +31 592 46 11 00
Fax. +31 592 46 19 00.
emailadres
Copyright 2019 JOCO Benelux b.v. 
BTW nr. NL 809806769.B01 - geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 04064574