JOCO Benelux b.v. - warmte op maat
De meest complete leverancier op het gebied van
vloerverwarmings- systemen en componenten,
naregelingen en toebehoren.
JOCO Benelux, sinds 2001 een begrip op het gebied van vloerverwarming.

Onze missie

Onze kerntaak, het distribueren van vloerverwarmingssystemen met de daarbij behorende adviezen en begeleiding naar onze klanten toe, is waar ons bedrijf haar bestaansrecht aan ontleent.

Wij kiezen er bewust voor niet als “dozenschuiver” te fungeren, maar een compleet pakket aan te bieden waarbij wij onze klanten daar waar mogelijk bijstaan met advies en begeleiding.

Onze veelgeroemde flexibiliteit, kennis en snelheid zijn bij ons geen loze kreten, maar middelen om samen met onze klanten nieuwe doelen te bereiken. Om dit te realiseren bouwen wij voortdurend aan onze bestaande én nieuwe relaties.

 

Onze diensten

U stuurt ons een tekening, eventuele bestekken en wensen, wij calculeren voor u het benodigde materiaal. Evenals onze klanten hebben wij zeer goede ervaringen met deze manier van werken. Door zo vroeg mogelijk te worden betrokken bij projecten worden vaak veel problemen tijdens de uitvoering voorkomen. Tevens bent u ervan verzekerd dat de calculatie alle benodigde onderdelen bevat om tot een sluitend geheel te komen. Bij JOCO werken we niet met `vierkantemeterprijzen`, ieder systeem is immers uniek.

Vaak wordt tijdens calculatie`s gewerkt met kengetallen ten aanzien van benodigde en afgegeven capaciteit. Wij hebben alle mogelijkheden om een complete capaciteitsberekening te maken, of te toetsen aan bijvoorbeeld een warmteverliesberekening van derden. Aan de hand van de capaciteitsberekening wordt het voorontwerp (de calculatie )nogmaals getoetst aan de werkelijke situatie, en waar nodig worden aanpassingen gedaan.

Nog maar al te vaak wordt de noodzaak van tekenwerk voor een vloerverwarminginstallatie ten onrechte onderschat.. Wij zijn van mening dat juist goed en volledig tekenwerk helpt om de uitvoering soepeler te laten verlopen, met daarbij een aanzienlijk kleiner risico op montagefouten. Tevens maken onze tekeningen in een vroeg stadium iets tastbaars, voor zowel installateur als eindgebruiker. Wij hebben de mogelijkheid om het tekenwerk volledig te integreren in uw CAD-tekeningen, ideaal voor de presentatie naar uw klant en revisiebescheiden.

Voor installateurs bieden wij naast het leveren ook de mogelijkheid om onze systemen compleet te monteren. Met onze montageservice bent u zeker van een strakke planning en een keurig eindresultaat. De uitvoering hiervan geschiedt door een vaste, landelijk opererende partner.

 

Historie

JOCO Benelux b.v. is in het jaar 2001 opgericht, waarbij de focus van het bedrijf lag bij het importeren en distributeren van het unieke KlimaBoden TOP 2000 systeem in Nederland en Belgie. Met dit droogbouwsysteem, wat bij JOCO Duitsland al sinds de jaren 70 wordt geproduceerd tot op de dag van vandaag, werd de basis van ons bedrijf gelegd.

Daarnaast werden ook de exclusieve verwarmingselementen van JOCO gevoerd zoals op maat gemaakte vloer- en wandconvectoren, alsmede klimaatplafonds. Door het sterk opkomen van Oost-Europese en Aziatische fabrikanten bleek dat er in Nederland en Belgie simpelweg geen markt was voor dergelijke kwaliteitsproducten, waarna wij hebben besloten ons volledig te focussen op het leveren van vloerverwarmingssystemen.

In het jaar 2002 werdt, om ook aan de vraag voor nieuwbouwprojecten te kunnen voldoen, ons productgamma uitgebreid met het Basic noppensysteem. Met succes, ook dit systeem is tot op de dag van vandaag nog zeer populair vanwege de eenvoud van de montage, en uiters strakke eindresultaat.

Daarop volgend is het programma in der loop der jaren flink gegroeid met onder andere het Pro-Tack tackersysteem, maar ook meer eenvoudige toebehoren zoals staalnetten, kunststof verdelers etc.

In 2008 onze eigen JOCO-FLEX 5-lagen systeembuis op de markt gebracht, waarbij tegelijkertijd het tijdperk van 3-lagen buizen werd afgesloten.

10 jaar later openen we een nieuw tijdperk met onze nieuwste generatie easyflex systeembuizen.

KlimaMontage
SKZLogo
DINCerto
JOCOflexTransparant
JOCO Benelux b.v.
Korenmaat 12B
9405 TJ Assen - Nederland
Tel. +31 592 46 11 00
Fax. +31 592 46 19 00.
emailadres
Copyright 2018 JOCO Benelux b.v. 
BTW nr. NL 809806769.B01 - geregistreerd bij de Kamer van Koophandel 04064574